Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Multidisciplinair centrum

In ons praktijkcentrum vindt u een team van enthousiaste, gedreven medewerkers, elk met hun eigen achtergrond, discipline, talenten en bekwaamheden. We delen de passie voor professionele begeleiding en een hart voor onze cliënten en hun omgeving.
We kiezen er bewust voor om verschillende disciplines onder één dak samen te brengen. We geloven er immers rotsvast in dat dit noodzakelijk is om élke cliënt in zijn totaliteit te kunnen benaderen. We brengen niet alleen verschillende disciplines samen maar zorgen ervoor dat binnen éénzelfde discipline mensen hun eigen specialisatie hebben, wat u als cliënt alleen maar ten goede kan komen.
De sterkte van ons centrum is dat er door het ruime aanbod van ondersteuning de mogelijkheid bestaat om de hulp van een andere discipline of de specialisatie van een collega van eigen discipline in te schakelen.
We vinden het belangrijk om elke cliënt individueel te benaderen en op die manier optimale herstel- of ontwikkelingskansen te garanderen met oog voor de eigen en unieke kern van ieder persoon.
De kracht van ons gedreven team is dan ook dat we kwaliteitsvolle begeleiding kunnen aanbieden. We zorgen ervoor dat we ons continu bijscholen, niet alleen via vorming, maar ook via intervisie en supervisie, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
We streven ernaar u, als cliënt, optimaal te informeren.