Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Psychotherapie

Praktijkcentrum De Kern gelooft rotsvast dat ieder kind, iedere volwassene, ieder gezin krachten en talenten in zich draagt. Ieder persoon heeft de mogelijkheid tot groei, ontwikkeling en verandering als dat nodig is en dit vanuit een innerlijke kern.
Allerlei omstandigheden kunnen de eigen kern met zijn krachten en talenten in min of meerdere mate belasten of dreigen te verstikken. Soms zijn dit invloeden van buitenaf denk hierbij maar aan moeilijke leef- en werkomstandigheden, conflicten in de omgeving of in de familie... Problemen kunnen ook meer van
binnenuit komen. Hier denken we aan leerstoornissen, ontwikkelingsproblemen of persoonlijke moeilijkheden.
Psychotherapie kan helpen om de positieve krachten in de kern van ieder persoon weer vrij te maken door de bestaande mogelijkheden te versterken en te ondersteunen en de belemmerende factoren op te ruimen. Psychotherapeutische begeleiding is voor iedereen anders. Niet iedereen heeft immers behoefte aan
hetzelfde. Samen wordt er gekeken naar wat u of jullie nodig hebben opdat jullie behoeften en vragen zouden vervuld zijn. Dit kan gaan over het bespreken van onzekerheden in het eigen leven, over communicatiemoeilijkheden, over depressieve gevoelens en trauma’s, over relatieproblemen, over opvoedingsproblemen of andere problemen die u ervaart.
Binnen De Kern werken er diverse psychologen, iedere gespecialiseerd in hun eigen specifieke domein en werkend vanuit hun eigen referentiekaders. Diverse van onze psychologen hebben aanvullende opleidingen.
In ons centrum kan u terecht voor :

  • individuele psychotherapie
  • mediatietherapie
  • relatietherapie
  • gezinstherapie
  • groepstherapie

 U kan terecht bij een van de volgende therapeuten in ons centrum.

Caroline
Vanhollebeke
Ria
Plasschaert